UPDATE: 'Ex-vriendin Ihattaren trekt aangifte in, speler blijft vastzitten'

De aanhouding van Mohamed Ihattaren blijft de gemoederen bezig houden. Nu is naar buiten gekomen dat zijn ex-vriendin de aangifte richting zijn persoon heeft ingetrokken. Desondanks blijft de speler vastzitten.

De Telegraaf meldt dat Yasmin, de ex-vriendin van de voetballer, zaterdag mishandeld is. In de daaropvolgende nacht zou zij aangifte hebben gedaan. Nu komt ze daarop terug, maar dat maakt het voor het Openbaar Ministerie niet uit. Zij hebben geen aangifte nodig om iemand te vervolgen. Dinsdag moet Ihattaren voorkomen bij de rechter-commissaris. Die zal beslissen of de oud-speler van PSV en Ajax langer vast moet blijven zitten. Vorig jaar september lieten Yasmin en Ihattaren nog weten verloofd te zijn, maar dit hield niet lang stand. Kort daarna gingen de twee uit elkaar. 

Aanhouding

Zondag is Ihattaren aangehouden door de politie en maandagmiddag is er een inval gedaan in zijn woning in Vleuten. De jonge aanvallende middenvelder zou vastzitten op verdenking van het mishandelen van zijn ex-vriendin. Vorig jaar werd Ihattaren ook al een keer opgepakt.

Op sociale media reageert men heftig op het nieuws en ook Wesley Sneijder, die Ihattaren een tijdje geholpen heeft, liet weten 'het erg spijtig te vinden.'