Jahanbakhsh hekelt reactie Roma: "Met name Mourinho"

Feyenoord won zondagmiddag met 3-1 in de eigen Kuip van FC Utrecht. Alireza Jahanbakhsh scoorde de derde treffer voor de Rotterdammers. Op de persconferentie na afloop van het duel keek de Iraniër terug op de verloren kwartfinale tegen AS Roma en de reactie van de Romeinen daarop. Daarnaast kwam hij met een boodschap voor zijn trainer Arne Slot.

"Tegen Roma hebben we goed gespeeld, alleen in de laatste vijf minuten hebben we de wedstrijd weggegeven", stelt Jahanbakhsh. "Hun reactie na de wedstrijd was een van de grootste teleurstellingen voor ons. De reactie richting onze trainer van: jullie hebben te veel gepraat. Dat vond ik echt onnodig. Met name José Mourinho. Onze trainer heeft niks geks gezegd en was gewoon professioneel. De eerste wedstrijd waren ze ook al de hele tijd bezig met onnodige dingen. Misschien was het om de scheidsrechter onder druk te zetten."

Toekomst Slot

Jahanbakhsh sprong dus in de bres voor zijn trainer en hoopt dan ook dat Slot ook volgend seizoen voor de groep staat bij de Rotterdammers: "Iedereen wil dat hij blijft. We zijn heel goed bezig dit seizoen en dat willen we de komende seizoenen doortrekken. Hij is een van de beste trainers die ik heb meegemaakt, op voetballend gebeid zelfs de beste. Op dit moment is hij de beste van Nederland."

Maar of de Iraniër dan zelf nog bij Feyenoord speelt, durft hij niet te zeggen: "Ik ben blij hier en voel mij thuis, maar je weet nooit wat er in de toekomst gaat gebeuren. Een paar maanden geleden kreeg ik de mogelijkheid om weg te gaan. Ik wilde echt graag blijven, maar over twee maanden weet je het niet."

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers