Sem Steijn zet Cillessen op z'n plek: "Hij moet zijn mond houden"

Jasper Cillessen keepte zaterdag wederom geen foutloze wedstrijd. De doelman van NEC maakte een slippertje en uitte na afloop van FC Twente - NEC in een interview zijn ongenoegen over een besluit van scheidsrechter Joey Kooij. Sem Steijn zou volgens hem namelijk hinderlijk buitenspel hebben gestaan. Steijn vindt dat Cillessen zich aanstelt. 

Cillessen op de klaagstoel

"Op het moment dat de bal geschoten wordt staat hij in mijn gezichtsveld. Joey Kooij zei dat hij niet in mijn zicht stond. Op het moment dat de bal geschoten wordt, staat Steijn in mijn gezichtsveld. Ik had er last van, je ziet Steijn bewegen. Hij staat gewoon in mijn gezichtsveld.  Dit is volgens mij gewoon buitenspel”, klaagde Cillessen na afloop in gesprek met ESPN-presentator Toine van Peperstraten.

Steijn zet Cillessen op zijn plek

De presentator legde de reactie van Cillessen vervolgens voor aan Sem Steijn. Die stook zijn mening niet onder stoelen of banken. “Ik vind dat wel makkelijk gezegd van hem. De bal komt van de rechterkant… Nee, ik sta hier niet in zijn gezichtsveld. Die bal kan hij gewoon zien”, reageerde de middenvelder, die zelf de eerste twee doelpunten van FC Twente gemaakt had. “Ik ga zo tegen Cillessen zeggen dat hij zijn mond moet houden.”

Bekijk de beelden hier:

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers