Kijk! Zo woont beoogd Ajax-trainer Maurice Steijn

Het lijkt erop dat het niet lang meer zal duren voordat Maurice Steijn officieel gepresenteerd gaat worden als nieuwe hoofdtrainer van Ajax. De Hagenees kan daar waarschijnlijk een stuk meer verdienen dan bij Sparta. Dit kan hij weer investeren in zijn onroerend goed.

Momenteel woont Steijn in de stad waar hij ook is geboren: Den Haag. De woonoppervlakte bedraag 149 vierkante meter en het huis bevat in totaal vier kamers. Hieronder vallen drie slaapkamers en één badkamer.

Steijn kocht de woning in 2006 voor 290 duizend euro, zo stelt BekendeBuren.nl. Hij liet er een hypotheek op vestigen van 557.500 euro en op de woning rust dan ook tonnen aan overwaarde. Daarnaast bezit de trainer nog drie woningen in Den Haag en Wateringen. Hier rust nauwelijks hypotheek op. Bij Ajax moet hij het dus nog laten zien, maar Steijn weet in ieder geval wat hij doet met onroerend goed.

Zie hier de woning van de beoogde nieuwe Ajax-trainer Maurice Steijn!

Zo woont beoogd Ajax-trainer Maurice Steijn. Bron: bekendeburen.nl

(bron: bekendeburen.nl)

Overigens is Maurice Steijn niet de enige die zijn rijkdom bij Ajax kan vergroten. Weet jij bijvoorbeeld hoe rijk ex-directeur Edwin van der Sar is?