Te Kloese benoemt 'bijzonder' besluit FC Twente: "Maar we blijven niet aankloppen"

Feyenoord hoopte deze winterse transferperiode zich te versterken met Ramiz Zerrouki. Echter hield FC Twente de boot af. Te Kloese geeft in een interview met het Algemeen Dagblad aan dat hij het 'bijzonder' vond dat de club uit Enschede het bod uit Rotterdam kon weigeren: "Voor de speler vind het wel jammer, maar we blijven aan de deur kloppen in Enschede", aldus Te Kloese.

Te Kloese probeerde na een mislukte poging in de zomer deze winter opnieuw Zerrouki los te weken bij FC Twente. Dit was tevergeefs. Feyenoord en FC Twente werden het niet eens over een transfersom en de onderhandelingen werden gestaakt. "Ik vond het zelf bijzonder dat ze 'nee' tegen ons bod konden zeggen, maar ik heb nu niet opeens een slechte relatie met FC Twente", aldus Te Kloese, die het vooral voor Zerrouki 'jammer' vindt dat de transfer geen doorgang kon vinden.

Feyenoord wil Kökçü niet laten gaan

Te Kloese geeft in hetzelfde interview aan dat Feyenoord niet bereid is om Orkun Kökcü te laten vertrekken uit Rotterdam deze winter. De aanvoerder van de Rotterdammers wordt gelinkt aan Benfica bij een eventueel vertrek van Enzo Fernandez. De bestuurder van Feyenoord is in ieder geval niet voornemens om Kökcü te laten vertrekken uit Rotterdam: "We gaan niemand meer verkopen deze transferperiode", spreekt Te Kloese stellig, die aangeeft dat zelf bij een recordbedrag hij Benfica een 'nee' zal verkopen. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers