'Wieffer staat in nauw contact met Liverpool over transfer'

Volgens Engelse media kan Mats Wieffer deze zomer een stap gaan maken naar Liverpool. In Engeland wordt melding gemaakt van 'nauw contact' tussen de middenvelder en de Premier League-club, waar op dit moment al twee Nederlanders spelen.

Na een goed seizoen in het kampioensjaar van de Rotterdammers is het nu even pas op de plaats voor de Oranje-international, omdat zijn eerste wedstrijden nog niet gaan zoals hij zelf had gehoopt. Wieffer heeft al in interviews laten weten dat hij ook baalt van de valse start van Feyenoord en noemde zichzelf 'niet de oude Mats'. De Serie A klopte deze zomer ook al aan in het Maasgebouw, maar daar zat hij niet op te wachten.

In Engeland is men overtuigd van gesprekken tussen de club en speler, maar is het niet bekend in welk stadium de onderhandelingen zich momenteel bevinden. Wat wél bekend is, is dat de spoeling op het middenveld van The Reds enorm dun is en zij zagen in deze transferperiode al twee targets vertrekken naar een andere club. Het is ook niet bekend of Feyenoord nog mee wil werken aan een eventuele overstap en welk bedrag dat op moet gaan leveren. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers