'Feyenoord verwacht twee aanwinsten dit weekend te verwelkomen'

De Telegraaf meldt woensdagochtend dat Feyenoord verwacht dat Luka Ivanusec en Ondrej Ling zich komend weekend gaan melden in Rotterdam-Zuid. Als zij eenmaal gearriveerd zijn, zal het papierwerk en de medische keuringen worden afgerond.

Daarmee lijken de Rotterdammers de selectie nagenoeg op orde te hebben, maar mogelijk komt er nog een extra doelman. Arne Slot gaf na het uitvallen van Justin Bijlow, de eerste doelman, aan dat hij nog de transfermarkt op wilde voor een sluitpost. De komst van Ivanusec betekent een einde aan een ware soep, omdat Dinamo Zagreb de overstap vanaf het eerste moment al vertraagd heeft. De ochtendkrant laat ook weten dat de transfersom niet hoger zal worden dan acht miljoen euro.

De overstap van Lingr is bij zijn komst nog tijdelijk, maar zal door de verplichte optie tot koop permanent worden na dit seizoen. Hij wordt voor nu één seizoen gehuurd van Slavia Praag. Het uiteindelijke bedrag zal om en nabij de vier miljoen euro liggen, maar dat zal geen issue zijn voor deze transferperiode. Oussama Idrissi keert naar alle waarschijnlijkheid niet terug in De Kuip, want de rvc is voor zijn komst gaan liggen.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers