Balotelli wederom in opspraak; mooiste incidenten op een rij

Mario Balotelli is misschien wel één van de meest rebelse voetballers op de velden. De Italiaanse centrumspits raakte onlangs in opspraak doordat hij vuurwerk af had gestoken in de kleedkamer van het Turkse Adana Demirspor. Voetbalflitsen zet alle incidenten voor je op een rij!

Balotelli steekt vuurwerk af in kleedruimte

Waar hij normaliter wordt geacht om te knallen binnen de lijnen, doet Balotelli met enige regelmaat gekke dingen. Ditmaal was het raak in de kleedkamer. Ongezien pakte hij een rotje uit zijn binnenzak en stak hij een knaller aan, waardoor zijn ploeggenoten plotseling opgeschrikt werden door een beste knal. Bekijk de beelden hieronder!

Italiaan plakt wagen van ploeggenoot onder

In 2021 speelde hij in zijn thuisland voor Monza. Het enfint terrible steekt de draak met ploeggenoot Davide Diaw door hem duidelijk te maken met wie hij in de selectie zit. 

Balotelli heeft moeite met zijn hesje

Why always me?

De wedstrijden tussen Mamchester United en Manchester City zijn altijd beladen. In seizoen 2021-2022 wint de blauwe zijde met 1-6 op bezoek op Old Trafford en als de goaltjesdief de score opent, komt hij met een zeer bijzondere manier van juichen.

Vroegtijdige wissel Balotelli bij Manchester City

In 2011 stond hij onder contract bij het Engelse Manchester City. De ploeg verkaste tijdelijk naar Amerika voor een oefenwedstrijd tegen LA Galaxy, waarbij Balotelli ook op het veld stond. Na 28 minuten spelen dribbelde hij zichzelf naar een één-op-één met de goalie van de tegenstander, maar toen deed hij dít en werd hij naar de kant gehaald.

José Mourinho deelt anekodote over goalgetter

Josë Mourinho werkte een tijdje samen met de Italiaanse ex-international. De Portugese oefenmeester heeft als bijnaam 'The Special One', maar zelfs hij werd meerdere keren verrast door de streken van zijn pupil. Als Balotelli door veel blessures de enige spits is in de selectie, doet hij het domste ooit. Dat levert deze hilarische anekdote op!