BREAK: ontslag Henk Fraser na gevecht met speler

Eerder deze week vertrok FC Utrecht met Henk Fraser als hoofdtrainer naar het Spaanse Campoamor voor een trainingskamp. Zojuist werd bekend dat daar een incident heeft plaatsgevonden tussen de trainer en speler Amin Younes. Technisch directeur Jordy Zuidam was getuige van de gebeurtenissen en heeft Henk Fraser na verluid op staande voet ontslagen.

Wat is er gebeurd tussen Henk Fraser en Amin Younes?

Volgens eerste berichten heeft Henk Fraser Amin Younes tijdens de training bij de keel gegrepen. Vervolgens heeft men verder getraind en is men daarna naar de kleedkamer gegaan waar het incident verder is geëxplodeerd. Wat die verdere explosie inhoudt is nog niet bekend. Overigens was dit niet het eerste opstootje voor Younes in dit seizoen.

Henk Fraser op staande voet ontslagen

Volgens het Algemeen Dagblad is de technisch directeur van FC Utrecht, Jordy Zuidam, getuige geweest van de gebeurtenissen en besloot hij Henk Fraser direct te ontslaan. De woordvoerder van FC Utrecht wilde nog niet reageren. De vijf redenen waarom Henk Fraser een succes zou worden bij FC Utrecht kunnen dus de prullenbak in.