'Opnieuw concurrent van Slot afgehaakt bij Spurs'

Bayer Leverkusen-trainer Xabi Alonso heeft aangegeven deze zomer zijn club niet te verlaten, zo meldt journalist Patrick Berger van Sport1. Dat is een flinke aderlating voor Tottenham Hotspur en misschien ook wel voor Feyenoord.

'De Spurs' zagen in de Spanjaard namelijk de ideale nieuwe hoofdtrainer. Eerder kreeg de Engelse club al een afwijzing van Julian Nagelsmann. Na het ontslag van Antonio Conte zij ze in Londen op zoek naar een nieuwe coach voor aankomend seizoen. Momenteel staat Ryan Mason voor de groep. Hij gaf al meermaals aan graag ook volgend seizoen de trainer te zijn, maar de club is andere alternatieven aan het bekijken.

Slot

De afwijzing van Alonso zou kunnen betekenen dat Tottenham doorschakelt naar Arne Slot. De trainer van Feyenoord staat op het lijstje bij 'de Spurs'. Na het behalen van het kampioenschap sprak de oefenmeester van de Rotterdammers nog niet over zijn toekomst in de havenstad. Volgend jaar kan hij met Feyenoord de Champions League in. Iets wat met Tottenham niet meer kan. Met nog twee duels te gaan in de Premier League moeten zij alle zeilen bijzetten om Europa League of Conference League voetbal binnen te slepen.