Wie is Rose Bertram, Belgische ex van Mbappé en van der Wiel en nu gelinkt aan Leonardo DiCaprio?

Het liefdesleven van bekende voetballers wordt overal veel besproken. Er is geen ontkomen aan. Ook bij Kylian Mbappé is dat zo. Even geleden werd de Fanse ster van PSG al gelinkt aan Ines Rau, wat later volgde ook nog de Belgische Rose Bertram. Het Belgisch topmodel had in het verleden ook nog een relatie met voormalig Oranje-speler Gregory van der Wiel en is volgens bronnen zeer close met Leonardo DiCaprio. Leer Rose Bertram hier wat beter kennen.

Rose Bertram Leonardo DiCaprio

De geruchten gaan de laatste tijd dat Rose Bertram iets zou hebben met wereldbekende acteur Leonardo DiCaprio. Ze zouden samen gezien zijn op de modeweek in Parijs. Ook een dag na de Oscar-uitreiking werd Rose gespot in Los Angeles. De tijd zal het uitwijzen!

Wie is Rose Bertram?

Rose Bertram is een Belgisch model. Ze is geboren in Kortrijk, maar is voornamelijk opgegroeid in Deinze, Vlaanderen. Haar vader is van Belgische en Schotse afkomst en haar moeder van Portugese, Angolese en Senagalese afkomst. 

Hoe oud is Rose Bertram?

Rose Bertram is geboren op 26 oktober 1994 en momenteel dus 28 jaar.

Wat voor werk doet Rose Bertram?

Rose Bertram werd door haar moeder op haar dertiende ingeschreven bij een modellenbureau. Ondertussen heeft ze succesvolle campagnes gehad met H&M, Hunkemöller, L'Oréal en Vogue en was ze het eerste Belgische model ooit die te zien was in de promotie voor de Sports Illustrated Swimsuit Issue.  

Heeft Rose Bertram een relatie gehad met Gregory van der Wiel?

Rose Bertram en Gregory van der Wiel kregen in 2014 een relatie met elkaar. Na acht jaar heeft het koppel echter toch besloten niet met elkaar verder te gaan. De rede voor de breuk is niet geheel bekend, maar Rose gaf aan dat Van der Wiel worstelde met mentale problemen en dat was volgens Bertram één van de redenen waarom de relatie werd beëindigd. 

Heeft Rose Bertram kinderen?

Rose Bertram heeft twee kinderen samen met Gregory van der Wiel. Twee dochters genaamd Naleya Rose en Zaylee Rose. Naleya Rose werd geboren in 2018, Zaylee Rose is geboren in 2021. 

Is Rose Bertram actief op social media?

Rose Bertram heeft meer dan één miljoen volgers op Instagram. Hier plaatst ze veel kiekjes van zichzelf en die zijn zeker niet verkeerd! Bekijk hier een aantal foto's van Rose Bertram!

Feyenoord-doelman vertrekt