F-side komt met duidelijk statement na #emmaja: "Geen plek voor 'kakkerlak' Scherpen"

Alsof het spandoek woensdagavond niet duidelijk genoeg was, laat de F-side van Ajax nogmaals weten dat ze niet op de komst van Kjell Scherpen zitten te wachten. Het feit dat de keeper van FC Emmen een voorkeur voor Feyenoord heeft, maakt dat de fanatieke aanhang niet op zijn komst zit te wachten, zo wordt donderdag nogmaals op de website van de F-side geschreven.

"Er is geen plek voor kakkerlakken binnen onze club. Niet welkom, ga lekker in de Kuip zitten of bij FC Emmen de local hero uithangen, maar wij kunnen niet bouwen op een keeper met voorkeuren voor kakkerlakken, daar hebben we er helaas al één van ronddwarrelen," wordt er verwezen naar Kostas Lamprou, die een verleden heeft bij Feyenoord.

Het gaat nog even verder: "Je favoriete club is Feyenoord, je grote droom is daar keeper te worden. Je kan niet wachten om in de badkuip je debuut te maken. Dan is het eind maart, Ajax, of liever gezegd die kutjoden, toont interesse in je keeperskunsten. Dat is eigenlijk best gek, want je weet dat je zelf nog nooit op een goede redding bent betrapt. Ja, je bent een lange slungel, maar daar heb je het dan ook mee gehad. Het hypocriete komt in je boven nu je wat centjes kan verdienen bij Ajax. Plotseling is Ajax de beste club van Nederland."

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘LIVE FC Emmen - Ajax: Doelpunten, video beelden en samenvatting’

FC Emmen-trainer Dick Lukkien haalt keihard uit naar Ajax-fans na anti-Scherpen spandoek

Samenvatting: FC Emmen - Ajax 2-5 (video, alle goals)

Klaas Jan Huntelaar neemt wedstrijdbal mee naar huis na jubileumgoal

LOL! Nico Tagliafico wijst Ajax twitter terecht: "Ik heb ook gescoord!"

Kjell Scherpen houdt rekening met transfer naar Ajax

Matthijs de Ligt neemt het op voor Kjell Scherpen: "Gaat erom hoe je presteert"

Een plaatje waar alle Ajax-fans vrolijk van worden

Haha! Voetbalfan maakt bijna 100 euro winst na eigen doelpunt Tagliafico tegen FC Emmen