Geslaagde crowdfunding: supportersvereniging Feyenoord haalt binnen vijftien uur een ton op

Feyenoord kan aankomend weekend voor het eerst sinds 2017 kampioen worden en dat willen ze weten ook. In aanloop naar dit kampioensduel tegen Excelsior (of een week later tegen Go Ahead Eagles) wordt alles uit de kast getrokken om er een groot feest van te maken. Zo begon de supportersvereniging van de club, FSV De Feijenoorder, een crowdfunding en die verliep meer dan geslaagd.

De actie begon woensdagavond om 19.08 uur en nog geen vijftien uur later was het doel al bereikt: de fans van Feyenoord hadden toen al een ton aan geld ingezameld. De supportersvereniging is vanzelfsprekend enorm trots op de geslaagde actie en roept op om door te gaan om een zo mooi mogelijk bedrag op te halen. Daarnaast zijn zij bezig met het maken van de site, die er door de hoge animo steeds uitvalt.

Tekst gaat verder onder de Tweet.

De supportersvereniging weet al wat ze met het geld gaan doen. Met de eerste 30 duizend euro zal het grootste kampioensdoek ooit gemaakt worden. Deze zal tijdens de thuiswedstrijd tegen Go Ahead te zien zijn in De Kuip. Daarnaast zal er een gebouw in Rotterdam volledig worden ingepakt met een spandoek van Feyenoord. Ook dit zal rond de 30 duizend euro kosten. De rest van het ingezamelde geld gaat gebruikt worden voor het vieren van het 115-jarig bestaan van de club. Daarvoor zal onder andere een muurschildering worden gemaakt. Feyenoord bestaat op 19 juli dit jaar precies 115 jaar.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers