'Steijn eist rectificatie van Van Hooijdonk en overweegt aangifte'

Analist Pierre van Hooijdonk en Ajax-trainer Maurice Steijn kunnen niet met elkaar door een deur. Dat steken ze beiden ook niet onder stoelen of banken. Nadat Van Hooijdonk zondagavond een aantal flinke op tafel gooiden bij Studio Voetbal, eist Steijn rectificatie en overweegt hij, wanneer dit uitblijft, aangifte te doen.

Luie trainer met duistere dealtjes

Van Hooijdonk noemde Steijn zondagavond onder meer een luie trainer én betichtte hem van betrokkenheid bij 'duistere dealtjes met bevriende zaakwaarnemers'. Dat zou volgens de analist drie jaar geleden hebben plaatsgevonden. Steijn was toen trainer van NAC Breda, de club waar Van Hooijdonk tegenwoordig een functie als toezichthouder heeft.

Steijn vraagt om rectificatie 

De uitspraken van Van Hooijdonk zijn niet goed gevallen bij Steijn. De trainer van Ajax wil dan ook dat Van Hooijdonk zijn laatste uitspraak rectificeert, zo melden De Telegraaf en NOS maandag. Gebeurt dit niet, dan overweegt Steijn aangifte te doen. 'Van Hooijdonk heeft kennisgenomen van de brief en beraadt zich nog op een reactie. Hij staat al langere tijd niet op goede voet met Steijn', aldus de NOS.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers