BREAKING: Brian Priske officieel de nieuwe trainer van Feyenoord

Feyenoord heeft de komst van Brian Priske wereldkundig gemaakt. De oefenmeester komt over van Slavia Praag en staat per 1 juli aan het roer in Rotterdam-Zuid. 

'In de zoektocht naar een nieuwe trainer zijn we bepaald niet over één nacht ijs gegaan’, aldus Dennis te Kloese, algemeen en technisch directeur van Feyenoord in een statement. 

Hoe zit het contract van Priske bij Feyenoord in elkaar?

Bij Feyenoord heeft Priske en contract tot medio 2027 ondertekend. Uit eerdere berichtgeving van het Deense medium Bold blijkt dat Feyenoord een bedrag van 1,7 miljoen euro betaald heeft voor de Deense trainer. De clubs waren lang in onderhandeling met elkaar. De Rotterdammers kwamen zelfs met een ultimatum, nadat er eerder een persoonlijk akkoord was bereikt met Priske. Bij Sparta Praag wist Priske twee keer op rij landskampioen te worden en de beker van Tsjechië te winnen.

Wie is Brian Priske?

Brian Priske is de opvolger van de naar Liverpool vertrokken Arne Slot. De Deense trainer spreekt Nederlands en stond eerder aan het roer bij FC Midtjylland en Royal Antwerp FC. Lees hier alles over Brian Priske.

Feyenoord-doelman vertrekt