Robin van Persie laat harten van Het Legioen sneller kloppen

Feyenoord neemt het woensdagavond op tegen Celtic, maar parallel aan het miljardenbal spelen ook de jeugdteams van de desbetreffende club in de UEFA Youth League. De O19 van de Rotterdamse club wist een 2-0 achterstand om te buigen naar een 2-2 zege in extremis en dat werd gevierd.

Een handjevol supporters waren aanwezig op The City Stadium in Glasgow. Zij zagen de ploeg van trainer Robin van Persie na 45 minuten spelen met een 2-0 achterstand de kleedkamers opzoeken, maar desondanks werd er gewonnen. In de 96e minuut maakte Nesto Groen de derde Feyenoord-treffer van de middag en daardoor won de ploeg van Celtic. Door een thuiszege van Lazio O19 op Atletico Madrid O19 klom Feyenoord naar de eerste plek en is daardoor geplaatst voor de laatste zestien.

Van Persie zingt met Het Legioen

Reden voor een feestje, zo vonden de supporters én spelers. Onder aanvoering van trainer Robin van Persie werd de overwintering gevierd met het welbekende clublied. De oefenmeester zette in en werd al snel bijgestaan door zijn spelers én fans.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers