Etienne Vaessen reageert voor het eerst: "Ik wil de medische staffen bedanken"

Etienne Vaessen heeft voor het eerst gereageerd op zijn botsing met Brian Brobbey. De doelman van RKC heeft een nacht in het ziekenhuis doorgebracht nadat hij bewusteloos raakte tijdens de wedstrijd RKC - Ajax. Hij benadrukt dat hij erg blij is met het handelen van de medische staf van RKC en Ajax.

Vaessen laat door middel van een statement via RKC van zich horen. "Vanochtend heb ik kort kunnen videobellen met mijn teamgenoten, de staf en alle betrokkenen binnen RKC Waalwijk. Het was erg fijn iedereen weer even te zien. De eerste periode van mijn herstel bestaat uit het nemen van rust. Hierdoor zal ik de komende periode nog niet op alle berichten kunnen reageren."

De doelman is vooral erg dankbaar dat het medische personeel direct wist wat het moest doen en snel kon handelen. "Allereerst wil ik mijn collega’s van de medische staf én uiteraard ook de (medische) mensen van Ajax en het ambulance personeel enorm bedanken voor het snel en juist handelen. Via deze weg wil ik iedereen die met mij en mijn familie meeleeft enorm bedanken. Wij waarderen de steun enorm."

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers