"Dennis te Kloese al bezig met tijdperk post-Slot, denkt aan déze namen"

Dennis te Kloese, algemeen directeur van Feyenoord, sorteert al voor op het tijdperk na Arne Slot. De huidige trainer van Feyenoord staat in de nadrukkelijke belangstelling van Tottenham Hotspur en dus houdt Te Kloese op de achtergrond al rekening met een mogelijke exit.

Martijn Krabbendam, clubwatcher namens Voetbal International, weet welke trainers door Feyenoord in de gaten worden gehouden. "Jon Dahl Tomasson is kandidaat", zegt Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast. "Die is in elk geval gevraagd naar zijn situatie. Dat is het met Don Dennis (Te Kloese, red.), die is bezig met de toekomst. Hij denkt niet: we leggen alles in handen van Arne".

Feyenoord houdt ook nog meerdere 'talentvolle trainers' in de gaten. "Die in de toekomst mogelijk wat kunnen betekenen. Maar iemand als Dick Schreuder, die volgen ze ook. Niet om meteen aan te stellen, maar ze brengen wel in kaart hoe hij zijn ploeg laat voetballen", aldus Krabbendam, die ook nog de namen van Marcel Keizer en Peter Bosz laat vallen.

Feyenoord-doelman vertrekt