Hamstra ziet eigen fouten in en wil weg bij Ajax!

Gerry Hamstra heeft bij Ajax aangegeven te willen vertrekken, zo meldt De Telegraaf. De technisch manager van de Amsterdammers ziet zijn eigen fouten in en zou daarom met Ajax in onderhandeling zijn over het ontbinden van zijn contract. 

Hamstra ziet zichzelf als verantwoordelijke voor het halen van de snel ontslagen trainer Alfred Schreuder en de gefaalde transfers van de Amsterdammers van afgelopen zomer. Marc Overmars haalde Hamstra in 2021 naar Ajax om hem daar te helpen met zijn takenpakket. Na het abrupte vertrek van Overmars werd Hamstra, eerder dan dat de bedoeling was, naar voren geschoven. Sindsdien is hij samen met Klaas-Jan Huntelaar de eindverantwoordelijke van het technische beleid bij Ajax.

Opvolger

De Amsterdammers hoeven waarschijnlijk niet lang zonder een technisch manager te zitten. Het Algemeen Dagblad en de Daily Mirror melden dat Julian Ward, momenteel sportief directeur bij Liverpool, de nieuwe directeur voetbalzaken gaat worden. Dit werd begin februari ook al gemeld, maar nu lijkt het er ook daadwerkelijk van te gaan komen. 

Feyenoord-doelman vertrekt