Van Kasteel naar Colosseum! Mijnans kraakt Lazio-ambiance: "De Kuip was stuk indrukwekkender"

AZ won dinsdagavond van Lazio Roma met 1-2 en zette hiermee een flinke stap richting de volgende ronde van de Conference League. De Romeinen wonnen afgelopen weekend nog van het in topvorm verkerende Napoli en zette dit goede spel door tegen de Alkmaarders. Langzaam maar zeker kwam AZ er steeds beter in en was de overwinning dan ook niet gestolen.

Sven Mijnans deed de hele wedstrijd mee tegen de Italianen en was na afloop niet echt onder de indruk van het Stadio Olimpico. "Natuurlijk was er een mooie ambiance, maar echt speciaal vond ik het niet. Een paar weken geleden speelden we in De Kuip, dat was een stuk indrukwekkender", vertelde de middenvelder aan ESPN. 

Tekst gaat verder onder de Tweet.

Transfer

Mijnans maakte in de winter de overstap van Sparta naar AZ. Nu speelde hij met zijn nieuwe ploeg een belangrijke Europese wedstrijd, terwijl hij nog niet zo lang geleden op Het Kasteel zijn duels uitvocht. "Ik had twee maanden geleden niet gedacht dat ik hier zou staan, dus dat is mooi. Het is een fantastische stad en dus leuk om hier te mogen voetballen. Ik ben blij dat ik bij AZ veel speel en dat ik het goed invul."

Feyenoord-doelman vertrekt