Boekt Cocu bij terugkeer in Eindhoven succes met Vitesse? Zet in en win!

PSV trapt zaterdag om 20.00 uur in eigen huis af tegen Vitesse. Blijven de drie punten in Eindhoven of zorgen de Arnhemmers voor een stunt? Jack’s Casino zet de mooiste odds voor je op een rijtje!

Advertorial. Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

Slechte reeks van PSV

De statistieken spreken behoorlijk in het voordeel van PSV: in de 41 eerdere thuisontmoetingen zegevierde de club uit Eindhoven liefst 31 keer. Desondanks maakt Vitesse een goede kans om zaterdagavond een resultaat te boeken. PSV verkeert namelijk niet in goede vorm. In de voorgaande drie competitieduels leed de ploeg van Ruud van Nistelrooij telkens puntenverlies. Weet PSV ook tegen Vitesse niet te winnen?

PSV - Vitesse eindigt in een gelijkspel (6.10)

Puzzelen in de aanval

Eind december vertrok aanvoerder Cody Gakpo naar Liverpool en vrijdagavond maakte Chelsea de komst van vleugelaanvaller Noni Madueke wereldkundig. Daarmee zag Van Nistelrooij in korte tijd twee belangrijke schakels vertrekken uit Eindhoven. De grote vraag is nu wie voorin de kar gaan trekken. Mogelijk zijn dat Luuk de Jong, Anwar El Ghazi en Xavi Simons. Komt dit aanvalstrio tot scoren tegen Vitesse?

Luuk de Jong scoort (1.80)

Anwar El Ghazi scoort (2.08)

Xavi Simons scoort (2.16)

Scorend Vitesse

Vitesse komt ondanks het matige seizoen vrij makkelijk tot scoren tegen topploegen. Zowel in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord (2-5) als in het uitduel met Ajax (2-2) maakte de formatie van Phillip Cocu twee doelpunten. Voegt PSV zich ook in dit rijtje door zaterdagavond twee tegentreffers te verwerken?

Meer dan 1.5 goals voor Vitesse (4.60)