Bijlow met kater richting vakantie: "Dit is niet de manier waarop je wil afsluiten"

Justin Bijlow houdt een zure nasmaak over aan de slotfase van zijn seizoen. In de Final Four van de UEFA Nations League kreeg de doelman het vertrouwen van bondscoach Ronald Koeman, maar hij kreeg zeven doelpunten om zijn oren in twee duels. 

Dat was absoluut niet hoe Bijlow de twee interlands had bedacht. "Dit is niet de manier waarop wij wilden afsluiten, laat dat heel duidelijk zijn. De eerste helft was heel ondermaats, dat is gewoon écht niet goed. Ik denk dat de Italianen er heel makkelijk onderuit voetbalden, want we waren telkens te laat en de communicatie was niet goed", zo oordeelt de sluitpost.

Als doelman ben je de laatste hoop van de elf spelers en daardoor voelde Bijlow zich extra naar na de drie tegentreffers en de nieuwe nederlaag. "Als keeper zijnde is dat, buiten dat je verliest, gewoon k*t. Tuurlijk kijk je naar jezelf en dat ga ik ook weer doen als ik de beelden heb ontvangen. Dat doe ik altijd." Het rouleren van de doelmannen deerde hem niet. "Ik doe altijd mijn ding en dat heb ik in de afgelopen twee wedstrijden niet anders gedaan en ik hoop er in september opnieuw te staan", doelt hij op de kwalificatie voor het EK.