Slot focust nog niet op Klassieker: "Donderdag ook nog he"

Tijdens de persconferentie van Feyenoord in aanloop naar de thuiswedstrijd in de Europa League tegen Shakhtar Donetsk vertelde trainer Arne Slot een leuke anekdote over een interactie met een fan van de Rotterdammers. De oefenmeester kijkt nog niet verder dan donderdag.

Slot komt niet veel buiten de hekken van het trainingscomlex, maar toen hij dat deed ontstond er een leuk gesprek. "Ik was bij een Media Markt en daar kwam iemand naar mij toe", begint de Feyenoord-trainer zijn verhaal. Die persoon vertelde Slot dat hij zondag wel moest winnen. "We moeten donderdag ook nog he", reageerde de trainer gevat. De 'fan' reageerde daar ontwetend op met de vraag tegen wie de Rotterdammers dan moesten. Niet wetende dat Feyenoord drie dagen voor de Klassieker in de Europa League in actie komt.

Feyenoord - Shakhtar Donetsk

Donderdag nemen de mannen van slot het op tegen Shakhtar Donetsk in de Europa League. De uitwedstrijd eindigde in 1-1. Een paar dagen later staat er nog een belangrijk duel op het programma. Zondag speelt Feyenoord uit in de ArenA de Klassieker tegen Ajax.