Mourinho weet hoe hij Feyenoord moet verslaan: 'Onze supporters zitten er niet om alleen maar te klappen en te zingen'

José Mourinho moet donderdag in de return tegen Feyenoord in de kwartfinale van de Europa League de verloren wedstrijd van vorige week (1-0) zien goed te maken. Dat moet gaan gebeuren in het eigen Stadio Olimpico. De Romeinen verloren nog geen thuiswedstrijd in de knock-out fase van de Europese competitie. De Portugees hoopt donderdag weer steun te hebben van ruim 70.000 toeschouwers. 

'De supporters willen er niet alleen maar zitten om te klappen, zingen en met een vlag te zwaaien. Ze willen samen met ons spelen. Ze weten wat het verschil is, omdat ze dat al vaker hebben gedaan. We hebben alle respect voor Feyenoord, maar ik vertrouw op mijn spelers en mijn stadion', vertelt Mourinho op de persconferentie.

'We moeten twee goals meer maken dan Feyenoord. Of we dat nou doen in de eerste tien minuten van de wedstrijd, in de laatste tien minuten of in de extra tijd, weet ik niet. Maar wat ik wel weet, is dat we een team hebben dat vol vertrouwen is en we een stadion hebben dat deze wedstrijd met ons wil spelen', blikt de oefenmeester zoals altijd vol zelfvertrouwen vooruit. Of Mourinho de beschikking heeft over sterspeler Paulo Dybala is nog uiterst onzeker. Donderdagochtend ondergaat de Argentijn de laatste testen.

Ook interessant