Heeft Oranje Leeuwin Jackie Groenen een vriend & waarom ze bijna voor België speelde

Jackie Groenen is na Lieke Martens, die bij FC Barcelona speelt, misschien wel de meest populaire Oranje Leeuwin. De blonde voetbalster van Manchester United en daarvoor 1. FFC Frankfurt was één van de uitblinkers in het team van coach Sarina Wiegman, dat in de zomer van 2017 het Europees kampioenschap in eigen land won en op het WK de finale verloor van de Verenigde Staten.

jackie groenen

Heeft Jackie Groenen een vriend?

Na de EK winst werd aan haar gevraagd wat ze nog mist in haar leven: “Ja, een vriend, want daar heb ik nog geen tijd voor gehad.” Of er inmiddels een man in haar leven is? 

Waarom is Jackie eigenlijk zo populair? Kijk de beelden er maar op na en je weet genoeg.

Intieme berichten

Jackie Groenen over Giroud, Frikandellen en Intieme Berichten op Instagram, video:

Groenen bijna international België

Jackie Groenen werd geboren in Nederland, groeide op in België en maakte haar profdebuut in Duitsland. En Groenen, die zowel over een Nederlands als Belgisch paspoort beschikt, had bijna voor het Belgische nationale elftal gespeeld. "Het was niet zo dat ik niet voor Nederland wilde voetballen, maar ik droomde van spelen op het hoogste niveau, inclusief EK’s en WK’s. En toen kwam België. Zo simpel is het eigenlijk", vertelde ze een paar jaar geleden tegenover Voetbal International. 

Uiteindelijk was het de FIFA die haar tegenhield, omdat ze namens Nederland al mee had gedaan met het EK Onder-17. Later kwam Oranje alsnog en inmiddels is ze niet meer weg te denken bij de Oranje Leeuwinnen.

Hoe woont Jackie Groenen in Manchester

Een exclusieve rondleiding van topvoetballer Jackie Groenen in haar huis vanuit Manchester.

Instagram

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl