'Ten Hag wil Ajacied toevoegen aan selectie, financiële situatie staat enkel huur toe'

De winterse transferperiode is in volle gang en dat betekent dat de welbekende geruchtenmolen ook overuren maakt. Volgens het Engelse The Mirror wil Erik ten Hag een oude bekende naar Manchester halen, namelijk Brian Brobbey.

Het Engelse medium meldt wel direct dat het geen tussentijdse transfer betreft, omdat de club dat momenteel niet kan permitteren. Gezien de financiën is er namelijk enkel en alleen ruimte voor een huurperiode van een aanvaller. Naar verwachting vertrekt Anthony Martial aankomende zomer bij Manchester United en de Nederlandse oefenmeester heeft de spits van Ajax op het oog als gewenste opvolger.

Er is echter meer interesse uit de Premier League, want volgens The Mirror houdt ook Arsenal de boel nauwlettend in de gaten. Zij zijn echter nog niet overtuigd van hun absolute transfertarget en kijken ook naar een andere Nederlander en die speelt in de Serie A. Joshua Zirkzee is namelijk één van de namen op hun lijst. Vooralsnog lijkt Manchester United op pole position te liggen bij een eventuele transfer van Brobbey.