Ünüvar over mogelijke toekomst bij Ajax: "Focus me nu op FC Twente en tegen het einde zullen we het wel zien"

Naci Ünüvar wordt komend seizoen door Ajax uitgeleend aan FC Twente en daar hoopt de aanvaller van grote waarde te zijn voor de ploeg. Na een seizoen in dienst van het Turkse Trabzonspor wordt hij opnieuw een jaar gestald bij een andere club.

"Het was tussen de clubs vrij duidelijk dat Ajax er geen optie in wilde. Als de clubs daar al uit zijn, dan ga je mee in het hele proces. De club was heel duidelijk", vertelt Ünüvar over de deal tussen de twee clubs. De Amsterdammers wilden géén optie tot koop in het contract en lijken daardoor een plan hebben na zijn terugkeer en willen stap voor stap gaan kijken naar toekomstperspectief in de hoofdmacht van Ajax.

Daar wil hij zelf nog niet over nadenken, want de rechtspoot heeft zijn focus gelegd op het komende seizoen in Enschede. "Het is pas de derde dag hier. Ik ben heel blij dat ik hier ben. Dat ik deze kans krijg van FC Twente, dat is heel mooi. We hebben nog een heel mooi en lang seizoen te gaan. Ik focus me nu op FC Twente en tegen het einde zullen we het wel zien", zegt hij. 

Ook interessant