'Interne twijfels bij Borussia Dortmund over aantrekken Álvarez'

Edson Álvarez leek al vrij snel na het openen van de zomerse tramsferwindow te verkassen naar Borussia Dortmund, maar die deal staat nu op losse schroeven. Dat brengt het Duitse BILD naar buiten. De clubleiding is vooral afgeschrokken door het bedrag dat Ajax wil ontvangen. 

Het medium laat weten dat de Mexicaanse middenvelder de grote aankoop van deze zomer moest gaan woorden voor de club uit Dortmund. De hoofdrolspeler zelf was ook overtuigd van deze stap en wilde graag, maar het totaalbedrag dat er op tafel moet komen volgens de Amsterdammers schrikt af. Ajax denkt aan een transfersom van 45 miljoen euro en dat betekent dat het bedrag, inclusief salaris, tussen de zestig en zeventig miljoen uitkomt.

Dat forse bedrag roept intern vraagtekens op bij de clubleiding van Borussia Dortmund, mede doordat Emre Can zich ook steeds meer laat zien. Voorheen zag men hem als een misser en dachten zij dat het weggegooid geld was, maar inmiddels is de middenvelder steeds belangrijker geworden in de loop van het seizoen. Hij speelt op exact dezelfde politie als Álvarez. 

Ook interessant