'Slot op lijstje van laagvlieger uit Premier League'

Leeds United heeft onder andere Arne Slot op het oog als vervanger van de onlangs ontslagen trainer Jesse Marsch. Dat stelt Voetbal International-verslaggever Martijn Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast.

In de VI-podcast gaan Krabbendam en vaste gast Michel van Egmond in gesprek over de toekomst van Slot bij Feyenoord. Daarbij komt Van Egmond met de naam van Leeds United op de proppen als mogelijk nieuwe club. "Hoe kom jij nou weer aan Leeds United?", reageert Krabbendam lachend. "Het zou zeker kunnen".

"Hij schijnt daar wel op een lijstje te staan en het is natuurlijk een mooie en grote club. Hij zou er ook zeker wel passen. Eerst hadden ze Marcelo Bielsa en daarna een of andere Amerikaan. Slot in de Premier League, wat zou er dan allemaal gebeuren?", vraagt de Feyenoord-watcher zich hardop af.

Of Leeds United serieus geïnteresseerd is in de diensten van Slot, moet nog blijken. In Engelse media is de naam van de Nederlander nog niet gevallen. Volgens het Spaanse AS hebben The Whites reeds bot gevangen bij Raúl, die sinds 2019 aan het roer staat bij Real Madrid Castilla.

Net binnen