‘Slot geeft jawoord aan Te Kloese en blijft ook volgend jaar bij Feyenoord’

Feyenoord won zondagmiddag eenvoudig van rode lantaarndrager SC Cambuur (0-3). Na de 1-0 winst in de eigen Kuip neemt de ploeg van Arne Slot het aankomende donderdag in Rome op tegen AS Roma. Daar kan de halve finale van de Europa League worden veiliggesteld. In aanloop naar dat duel krijgen fans van de Rotterdamse club erg goed nieuws.

Hugo Borst meldt namelijk in zijn column in het Algemeen Dagblad dat Slot ook volgend seizoen de trainer van Feyenoord zal zijn: "Ik ga het vanaf hier over Arne Slot hebben, over wie ik goed nieuws denk te hebben. Hij zou zijn jawoord hebben gegeven aan Dennis te Kloese, algemeen directeur van Feyenoord. Arne blijft trainer volgend jaar."

Onder Slot maken de Rotterdammers een flinke opmars mee. Vorig seizoen, in zijn eerste jaar bij de club, eindigden ze derde in de Eredivisie, maar werd wel de finale van de Conference League gehaald. Dit seizoen is er progressie geboekt. Feyenoord staat bovenaan en kan de titel bijna niet meer mislopen. Daarnaast doen ze nog mee in de Europa League, waar ze een goede uitgangspositie hebben om de halve finale te halen.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers