GESPOT: Is directeur Jan de Jong hier in gesprek met de nieuwe trainer van Feyenoord?

Feyenoord-directeur Jan de Jong is gespot in Wateringen met VVV-trainer Maurice Steijn, die één van de kandidaten zou zijn om Giovanni van Bronckhorst op te volgen bij Feyenoord, mocht die vertrekken.

Althans dat zou deze foto moeten doen vermoeden.  

Kritiek

Feyenoord verloor zaterdag met 3-1 bij PEC Zwolle en de kritiek neemt toe. De vraag is: ‘Is Giovanni van Bronckhorst de man die Feyenoord uit het slop kan trekken?’ De meest succesvolle trainer van Feyenoord van de laatste jaren - landskampioen, 2 x keer bekerkampioen en 2 maal winnaar van de Johan Cruijf Schaal - staat onder druk. Niet volgens Feyenoord-directeur Jan de Jong, die deze week nog aangaf het volste vertrouwen te hebben in Van Bronkhorst en ook gaf hij aan dat sleutelspelers als Robin van Persie en Tonny Vilhena hopen dat ‘Gio’ gaat verlengen bij Feyenoord. 

Gespot: nieuwe trainer van Feyenoord?

Diezelfde Jan de Jong schijnt nu gespot te zijn in een cafeetje in Wateringen met de huidige trainer van VVV Venlo: Maurice Steijn. Oordeel zelf over de foto die zondagmiddag opdook op social media.

Sommige mensen vragen zich wél af: is dit een recente foto of van vorig jaar toen Steijn met Feyenoord in gesprek was? De foto circuleert wel pas sinds vandaag op internet. 

Afgelopen zomer probeerde de Rotterdamse club Steijn ook binnen te halen als opvolger van assistent-trainer Jan Wouters. De Hagenaar, inmiddels ruim vier jaar werkzaam in Noord-Limburg, zag het toen zelf wel zitten om De Koel te verruilen voor De Kuip. De onderhandelingen liepen echter stuk op de contractvoorwaarden.

Zijn Feyenoord en Steijn inmiddels weer in gesprek over een functie bij Feyenoord voor komend of nog dit seizoen, als assistent of misschien wel als opvolger van Van Bronckhorst? Of wilde Jan de Jong gewoon gezellig wat bijkletsen met Steijn? Opvallend is het wel. Wordt ongetwijfeld vervolgd. 

Hans Kraay gaf onlangs aan te hopen op een trainersduo Steijn/Kuyt. 

Feyenoord-doelman vertrekt