Ziyech kan transfer naar AS Roma vergeten na uitspraak technisch directeur: "Hij is niet nodig"

Hakim Ziyech kan een transfer naar AS Roma deze zomer vergeten. Technisch directeur van de Italiaanse club. Monchi, is duidelijk in een interview. Hij stelt dat de Ajacied op dit moment niet nodig is.

"Hebben geen spelers nodig op zijn positie"
Zaterdag belegde Monchi een persconferentie voor Italiaanse journalisten, die hem werkelijk alles konden vragen over alle aankopen van de laatste weken. Ook kandidaat Hakim Ziyech kwam ter sprake. "Ziyech? Ik heb altijd van hem gehouden, maar op dit moment hebben we geen spelers nodig voor zijn positie. Ik kan het nooit met 100 procent zekerheid zeggen, maar zo is de situatie", vertelt de technisch directeur van Roma.

Al negen versterkingen
AS Roma haalde de afgelopen weken al maar liefst negen versterkingen. Met Justin Kluivert, Davide Santon, Ante Coric, William Bianda, Bryan Cristante, Nicolo Zaniolo, Antonio Mirante, Ivan Marcano en Javier Pastore zijn ook niet de minste spelers binnen gehaald. De reden dat Ziyech niet meer nodig is lijkt te maken te hebben met de komst van Pastore. 

Geen reactie op tegenbod Ajax
De Telegraaf wist eerder te melden dat de zaakwaarnemer van Ziyech, Mustapha Nakhli, al weken akkoord is met AS Roma over een vijfjarig contract. AS Roma zou daarna een bod uit hebben gebracht op Ziyech, waarna Ajax een tegenvoorstel deed. De Italianen reageerden daar vervolgens niet meer op.