Lazio kiest voor B-team tegen AZ!

AZ neemt het dinsdagavond op tegen Lazio in de Conference League. De Alkmaarders spelen als eerst de lastige uitwedstrijd in Rome. De tegenstander lijkt niet met de beste elf te gaan starten.

Lazio-trainer Maurizio Sarri, die zich eerder deze week negatief uitliet over de fans van Feyenoord, gaat vooral achterin schuiven. Zo staat tweede keeper Luis Maximiano op doel in plaats van Ivan Provedel. Centraal in de defensie spelen normaal gesproken Nicolò Casale en Alessio Romagnoli, maar door lichte blessures kiest Sarri waarschijnlijk voor twee andere namen zo liet hij doorschemeren op zijn persconferentie. Patric en Mario Gila, twee Spanjaarden, staan dan in het hart van de defensie van de Italianen.

Immobile

Voorin moet aanvoerder en topschutter Ciro Immobile de wedstrijd missen door een spierblessure die hij opliep in de gewonnen wedstrijd tegen Napoli (1-0). Hierdoor zal Felipe Anderson in de spits spelen met op de flanken Pedro en Mattia Zaccagni. Ook is het de vraag of Sergej Milinkovic-Savic speelt of Matías Vecino, zo meldt Voetbal International.

Vermoedelijke opstelling Lazio: Maximiano; Lazzari, Gila, Patric, Marusic; Milinkovic-Savic/Vecino, Cataldi, Luis Alberto; Pedro, Felipe Anderson, Zaccagni.

Feyenoord-doelman vertrekt