Premier League-clubs volgen Quintin Timber

Quinten Timber zou wellicht de stap naar de Premier League kunnen zetten, volgens een artikel van het Britse HITC. De middenvelder van Feyenoord staat naar verluidt op de radar bij Tottenham Hotspur en Newcastle United.

Premier League-clubs volgen deze Feyenoord-spelers

"Het is overduidelijk dat de scouts van Newcastle lovende rapporten hebben uitgebracht", aldus HITC. Bij Tottenham Hotspur wordt Quinten Timber ook nauwlettend gevolgd, terwijl Newcastle United, dat al samenwerkt met Feyenoord voor wat betteft Yankuba Minteh via een huurdeal, ook aanzienlijke interesse toont in de Feyenoord-middenvelder.

"Tottenham Hotspur geïnteresseerd in zeer getalenteerde broer van Arsenal-ster", meldt HITC exclusief, waarbij wordt gewezen op het sterke seizoen van Quinten, die vorig seizoen de Nederlandse titel veroverde en dit seizoen al zes doelpunten en zes assists op zijn naam heeft staan onder leiding van Arne Slot bij Feyenoord.

Tweelingbroer Jurriën Timber speelt bij Arsenal

Terwijl Arsenal al zijn tweelingbroer Jurriën Timber onder contract heeft staan, lijkt de interesse van Arsenal in Quinten minder concreet te zijn. Bij Newcastle United worden ook de verrichtingen van Lutsharel Geertruida en Santiago Gimenez met interesse gevolgd. 

Quintin Timer maakt net als andere Feyenoorders als Geertruida en Mats Wieffer deel uit van de voorselectie van het Nederlands Elftal

Hier woont Quintin Timber

De middenvelder van Feyenoord woont met plezier in Rotterdam, waar hij eerder een woning kocht. Het luxueuze appartement stond voor 949.500 euro te koop, maar de Feyenoord-speler slaagde erin om het voor 890.000 over te nemen. Alles over het huis van Quintin Timber.

Vriendin van Quintin Timber

Eva Strijers is de vriendin van Quintin Timber. Ooit was ze kortstondig de partner van de doelman van Feyenoord, Justin Bijlow. Strijers is fotomodel en stond in 2019 in de FHM500-lijst. Volgens het tijdschrift is Eva een echte familiemens.  Eva is ook actief op social media en heeft meerd dan 15 duizend volgers op Instagram. Overigens heeft Justin Bijlow al enige tijd een nieuwe vriendin, Dayenne Huipen.

Instagram-account 

Een inkijkje in het leven van Eva Strijers.