Memphis laakt beleid oude club: "Ik heb daar echt geen respect voor"

Memphis Depay transfereerde afgelopen winter van FC Barcelona naar Atletico Madrid. Bij de Catalanen werd hij door de huidige bondscoach, Ronald Koeman, naar de Spanje gehaald. Uiteindelijk werd de Nederlandse trainer aan de kant geschoven door de Spaanse topclub en over de manier waarop heeft Memphis geen goed woord over.

"De manier waarop Ronald is behandeld bij Barcelona, is niet oké", stelt Memphis in het Algemeen Dagblad. "Ik heb daar echt geen respect voor. Koeman is een trainer met klasse en een fantastisch persoon. Dit verdiende hij zeker niet."

Ook de Nederlandse aanvaller vertrok bij de Catalanen. Onder de opvolger van Koeman, Xavi, kreeg Memphis weinig kansen en zat hij veelal op de bank. Atletico Madrid profiteerde van de situatie en haalde de oud-speler van PSV, Manchester United en Olympique Lyon naar de Spaanse hoofdstad. "Natuurlijk was het een teleurstelling om te vertrekken bij Barcelona, maar dat hoort erbij. In het voetbal ga je gewoon weer door."

Simeone

Onder trainer Diego Simeone voelt Memphis dat hij steeds beter en sterker wordt: "Ik heb een bepaald soort training nodig om fysiek in optimale staat te zijn. Bij 'Barça' ging dat niet altijd goed, nu wel. De manier van werken past perfect bij mij. Je kunt je wel voorstellen hoe dat gaat onder Simeone: die wel alles volle bak en met veel passie. Daar word ik sterker van", stelt de spits.

Vrijdagavond neemt Memphis het, met Koeman voor het eerst sinds zijn vertrek bij FC Barcelona weer op de bank, aan de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk. Hij zal goede herinneringen overhouden aan de laatste ontmoeting met de Fransen. Dat was in de Nations League toen hij De Kuip liet ontploffen met een panenka in de laatste minuut van de wedstrijd.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl