Wat kan er nog gebeuren op de transfermarkt rondom Feyenoord?

De zomerse transferwindow nadert het einde en de Nederlandse clubs hebben nog tot vrijdagavond 23:59 uur om nieuwe spelers te binden en overbodige spelers elders te stallen of definitief te verkopen. Feyenoord nam afscheid van de captain van vorig seizoen, maar wat kan Het Legioen nog verwachten in de komende krappe 48 uur?

Weinig verrassingen, zo lijkt de voorspelling. Het heeft er alle schijn van dat de landskampioen van vorig seizoen nagenoeg klaar is op de transfermarkt en geen duidelijke prioriteiten meer heeft staan op de lijst van Arne Slot en technisch directeur Dennis te Kloese.

Inkomende transfers Feyenoord

Er is één naam waar Feyenoord al enige tijd omheen danst en dat is bij Joao Paulo Bitello. De middenvelder speelt momenteel zijn wedstrijden voor het Braziliaanse Gremio. Journalist Saimon Bianchini maakte ooit melding van een bod ter waarde van zeven miljoen euro, maar dat zou zonder blikken of blozen van tafel geveegd zijn. Mocht hij nog komen, mag men spreken van een bliksemtransfer. 

Woensdagmiddag werd ook bekend dat de Rotterdammers zich graag willen versterken met Lucas de Bolle van Newcastle United. Dat bracht 1908nl naar buiten. De twintigjarige Schot met Belgische roots speelt op het middenveld van de Premier League-club en de twee partijen praten met elkaar over een mogelijke huurovereenkomst, net als bij Yankuba Minteh.

Uitgaande transfers bij Feyenoord

In Rotterdam-Zuid zal men pas gerust zijn als de transfermarkt is gesloten, omdat er nog altijd gekeken wordt naar Lutsharel Geertruida. De verdediger van Feyenoord kon eerder in de transferwindow al naar RB Leipzig, maar dat klapte op het laatste moment. Bayern München is vooralsnog niet concreet, maar wil na het vertrek van Benjamin Parvard wél nog een vervanger inlijven en daarbij is de Nederlander een serieuze optie. De stadionclub heeft duidelijk kenbaar gemaakt dat hij in dit stadium alleen mag vertrekken voor een weerzinwekkend bedrag, maar zal gezien de tijdsdruk niet staan springen om hem van de hand te doen.

Voor Neraysho Kasanwirjo is interesse vanuit Oostenrijk en dat zou uitkomst bieden voor de speler én de club. Hij werd gehaald van het kwakkelende FC Groningen, maar kwam in De Kuip totaal niet uit de verf. Rapid Wien heeft een opvolging gegeven aan het informeren en inmiddels toenadering gezocht met Feyenoord. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers