Geen sprake van angst bij Ajax-opponent: "Ze hebben een zware kluif aan ons"

Ajax gaat zondagochtend op bezoek bij Go Ahead Eagles en de thuisploeg is klaar voor een spannende clash tegen de Amsterdammers. Mats Deijl, verdediger van de ploeg uit Deventer, verloor in zijn loopbaan nog nooit van de bezoekers en heeft vertrouwen in een resultaat.

Vorig seizoen werden in de Johan Cruijff ArenA de punten gedeeld en aan de Vetkampstraat won Go Ahead Eagles met 2-1. Dit seizoen werd het wederom gelijk in Amsterdam en dat geeft de burger moed in Deventer. "Ze hoeven niet bang te zijn, maar we gaan het ze wel heel moeilijk maken", zegt Deijl voor de camera bij ESPN. "Dat hebben we vorig jaar gedaan en ook dit seizoen al meerdere wedstrijden in eigen huis tegen andere tegenstanders."

"Of ze bang moeten zijn weet ik niet, dat moeten ze zelf maar beslissen", aldus de verdediger. "Ik denk wel dat ze een hele zware kluif hebben aan ons." Trainer René Hake leeft ook vol vertrouwen toe naar het duel, maar blijft wel voorzichtig in zijn voorspellingen. "Het is voor Go Ahead een topwedstrijd. Maar we moeten niet denken dat we na drie keer niet te hebben verloren een makkelijke wedstrijd gaan krijgen."

Ook interessant
Feyenoord-doelman vertrekt