WK-uitschakeling zit Timber dwars: "Het is lastig, maar we gaan weer door"

Jurriën Timber is teruggekeerd met Ajax en gaat zondag op bezoek in De Goffert bij NEC, maar baalt nog altijd van de WK-uitschakeling met Oranje. Hij heeft er een tijdje enorm veel last van gehad, maar heeft dat nu achter zich gelaten en focust zich op de toekomst.

In gesprek met ESPN vertelt hij dat de uitschakeling hem niet in de koude kleren is gaan zitten. Het was vooral de manier waarop de Argentijnen het verschil konden maken. "Ik heb het wel verwerkt nu, maar het blijft denk ik altijd wel gewoon lastig. Penalty’s is toch altijd een beetje 50/50. We zijn nog op een goede manier teruggekomen en dan ga je er uit, dat is gewoon heel pijnlijk. Het is lastig, maar we gaan weer door", aldus Timber.

Het was voor de jonge verdediger een hele belevenis om onderdeel uit te maken van de selectie van bondscoach Louis van Gaal en hij noemt het ook een grote eer. "Het was heel bijzonder en het zal me altijd bijblijven. Ik hoop er nog meer te mogen spelen, want het was wel heel erg mooi. Het is gewoon heel groot en de hele wereld kijkt mee. Overal ligt het voetbal stil behalve op het WK. Dat is gewoon bijzonder, want je speelt ook voor je eigen land."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl