PSV moet waken voor leegloop: 'Zeven spelers lijken te vertrekken'

PSV-trainer Peter Bosz moet rekening houden met het vertrek van zo'n zeven á acht spelers. De oefenmeester ziet vier huurlingen terugkeren naar hun club en kan daarnaast ook nog zeker drie spelers zien vertrekken. Werk aan de winkel voor Earnest Steward, die Bosz een goede selectie wil voorschotelen.

Huurlingen keren terug en vertrekken

De verhuurde Timo Baumgartl, Shurandy Sambo, Fredrik Oppegard en Yorbe Vertessen keren terug bij PSV. Daarnaast weet het Eindhovens Dagblad te melden dat de gehuurde spelers ook zeker vertrekken. Dat betekent dat Fábio Silva, Jarrad Branthwaite, Thorgan Hazard en Sávio volgend seizoen niet in Eindhoven spelen.

Vertrek in alle linies

Het Eindhovens Dagblad maakt de balans op in alle linies van PSV. Op het middenveld is er versterking nodig voor de Eindhovenaren. “Érick Gutiérrez en Ibrahim Sangaré vertrekken zoals het er nu naar uitziet namelijk allebei”, schrijft de regionale ochtendkrant over het middenveld. Andere middenvelders van de Einhovenaren zijn onder anderen Guus Til, Joey Veerman en Xavi Simons. Of Simons blijft is onzeker, maar de Eindhovenaren zijn positief over de contractonderhandelingen met het Nederlandse talent.

“Berichten dat Ramalho in de belangstelling van Celta de Vigo zou staan, worden vooralsnog niet bevestigd. Wel is het logisch dat hij een van de spelers is die voor een vertrek in aanmerking komt”, weet het ED. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers