Terugkeer Lozano in gevaar? 'Bakokyoko wil zelf graag bij PSV blijven'

PSV leek met de terugkeer van Hirving Lozano te anticiperen op een vertrek van Johan Bakayoko, maar dat is nog een groot vraagteken. Het Eindhovens Dagblad laat namelijk weten dat de talentvolle Belg de voorkeur geeft aan een langer verblijf in het Philips Stadion.

Dat is één, maar ook trainer Peter Bosz heeft met hem gesproken over zijn toekomst en is daarin duidelijk geweest naar Bakayoko. De oefenmeester is van mening dat het voor de ontwikkeling van de vleugelaanvaller goed is om nog te blijven bij PSV, maar een langer verblijf van hem zou een overbodige transfer van Lozano betekenen. Volgens Italiaanse media betalen de Eindhovenaren zo'n vijftien miljoen euro voor de Mexicaan en tekent hij tot 2027 in Eindhoven.

Het één hoeft het ander niet uit te sluiten, zo zei Bosz na afloop van het met 5-1 gewonnen duel tegen Rangers FC. Ook Rik Elfrink, clubwatcher namens het ED, laat weten dat Earnest Stewart rekent op de terugkeer van de oude bekende. Met Noa Lang, Johan Bakayoko, Yorbe Vertessen, Anwar El Ghazi en Hirving Lozano is de keuze ineens gigantisch op de flanken.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers