Ihattaren zei zelf 'nee' tegen Ajax-transfer om bizarre eisen

Eind oktober liet Ajax weten afscheid te nemen van Mohammed Ihattaren en de optie tot koop in het contract niet te lichten. Velen dachten dat dit de keuze van Ajax was en dat de privé problemen van het onstuimige talent de oorzaak waren. Valentijn Driessen heeft bij Vandaag Inside echter uitleg geven en meldt dat de vork anders in de steel zit. Ajax wilde Ihattaren kopen, maar stelde daarbij enkele voorwaarden aan de speler. Ihattaren zag de desbetreffende voorwaarden niet zitten en bedankte voor het aanbod van Ajax.

Driessen vertelt aan tafel bij Vandaag Inside over Ihattaren: "PSV en Ajax hebben er alles aan gedaan. Hij kon zelfs bij Ajax blijven", begint de chef voetbal van De Telegraaf. Driessen vertelt vervolgens dat de Amsterdammers enkele eisen stelde: "Ihattaren moest onder meer naar een kliniek voor moeilijk opvoedbare jongvolwassenen, maar dat wilde hij absoluut niet", aldus Driessen. Daarnaast moest het voormalige talent het contact verbreken met enkele broers. Ihattaren weigerde naar verluidt akkoord te gaan met deze voorwaarden: "Het voelde voor hem alsof hij voor gek werd verklaard", vertelt Driessen. Formeel moet het talent zich nu in januari weer bij Juventus melden. Of dit gaat gebeuren blijft echter de vraag.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl