Bosz opnieuw lovend over Go Ahead Eagles: "Schijn het niet te mogen zeggen"

Peter Bosz speelt woensdagavond met zijn ploeg tegen Go Ahead Eagles in het Philips Stadion en de oefenmeester heeft zich opnieuw positief uitgelaten over de prestaties van de Deventenaren. Na afloop van de zege tegen Almere City FC liet hij zich ontvallen dat dit de eerste topwedstrijd voor PSV zou worden.

Daar kwamen een hoop reacties op en de oefenmeester werd vergeleken met Roger Schmidt, die in zijn periode bij de Eindhovenaren zei dat hij Go Ahead Eagles de beste tegenstander uit de Eredivisie vond. "Ik schijn het niet te mogen zeggen, maar daar heb ik lak aan. Ik vind echt dat Go Ahead een leuke ploeg heeft", begon Bosz opnieuw lovend over de opponent van woensdag.

Willem van Hanegem liet in een column weten zich te storen aan het ophemelen van de ploeg uit Overijssel, maar Bosz vindt het niet gek dat zij nu zesde staan op de Eredivisie-ranglijst. "Het verrast me niet Of ze daar aan het einde ook nog staan, weet ik niet, maar ze hebben echt een leuke ploeg. Het is ook een team dat al wat langer bij elkaar is en je ziet dat dat zijn vruchten afwerpt. Je bent ingespeeld en weet wat je aan elkaar hebt."

Hij verwacht dan ook dat PSV goed moet zijn om de foutloze reeks in de Nederlandse competitie voort te zetten. "Ze durven te voetballen. Tegen zulke ploegen moet je echt goed druk zetten, want anders spelen ze eronderuit. Daarom vind ik Go Ahead ook leuk om naar te kijken", besluit hij.

Ook interessant