'Mislintat dringt bijna dagelijks aan bij Steijn om hem op te stellen'

Volgens Mike Verweij, Ajax-watcher van De Telegraaf, zou Sven Mislintat er bij Maurice Steijn bijna dagelijks op aandringen om een verandering door te voeren in zijn basiself. De Duitse directeur voetbalzaker van Ajax is het niet eens met de keeperskeuze van de trainer.

Na de blessure van Geronimo Rulli is Jay Gorter de eerste keus onder de lat bij Ajax. Afgelopen zomer werd er met Diant Ramaj ook flink geinvesteerd in een andere keeper, maar tot nu toe heeft hij nog niet gespeeld. Volgens Verweij ziet Mislintat liever zijn landgenoot het doel van Ajax verdedigen, maar Steijn kiest voor Gorter. 

Ajax neemt het zondag op tegen Feyenoord in De Klassieker. In aanloop naar dat duel sprak Gorter met De Telegraaf. "Bij Steijn voel ik het vertrouwen dat ik bij Schreuder miste. Hij heeft duidelijk aangegeven dat hij niet zo maar voor me heeft gekozen en me niet snel zal laten vallen. Maar natuurlijk moet ik presteren. Ik voel me echt de eerste keeper van Ajax, zeker. Van De Klassieker wil ik echt gaan genieten."

Ook interessant