Oud-doelman Tottenham Hotspur: 'Slot zou echt perfect bij de club passen'

Michel Vorm ziet Arne Slot graag aan de slag gaan in Engeland en dan het liefst bij zijn oude club Tottenham Hotspur. De doelman, inmiddels met voetbalpensioen, kwam 48 maal uit voor de Spurs. Tottenham wist al jaren geen prijs meer te pakken en is ook deze jaargang bezig aan een teleurstellend seizoen. In de Premier League staat de ploeg uit Londen momenteel op de zevende plaats en lijkt het Europees voetbal uit het hoofd te hebben gezet. Antonio Conte werd eerder al ontslagen en ook interim-manager Ryan Mason kan het tij nog niet keren. Vorm ziet in Slot de ideale man die de club weer op de kaart kan zetten.

'Tottenham heeft een moeilijk seizoen achter de rug. Ik denk dat Slot er klaar voor is. Dat heeft hij laten zien. Ik ken de Nederlandse competitie goed en het is heel duidelijk wat hij daar heeft gedaan. Alle spelers van Feyenoord en AZ lopen met hem weg', weet Vorm, in de Nederlandse competitie oud-doelman van FC Utrecht. 'Als je ziet hoe ze het vorig seizoen deden, en nu de titel pakken. Slot heeft het fantastisch gedaan. Wat mij betreft zou hij uitstekend bij de club passen.' 

Eerder werd al bekend dat Julian Nagelsmann, ontslagen bij Bayern München, en Xabi Alsono, bezig aan een goed seizoen met Bayer Leverkusen, bedankt hebben voor de job. Wellicht dat Spurs dan toch nog bij Slot uitkomt, die tijdens de huldiging van Feyenoord nog niet durfde uit te spreken waar zijn toekomst ligt. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers