Definitief: PSV contracteert Schouten tot medio 2028

PSV en Bologna FC hebben ook het papierwerk afgerond en dat betekent dat Jerdy Schouten officieel speler is van de Eindhovenaren. Dat betekent dat de middenvelder na vier jaar weer terugkeert in zijn thuisland en hij heeft zijn krabbel gezet onder een contract met een looptijd van vijf jaar.

Na de overwinning van PSV tegen SK Sturm Graz krijgt Peter Bosz wederom goed nieuws, maar dat lag al in de lijn der verwachting. Na het thuisduel van dinsdag 8 augustus werd bekend dat de Nederlander zijn pijlen had gericht op een transfer naar de Eredivisie en sindsdien is alles in een stroomversnelling geraakt. De Eindhovenaren betalen minstens twaalf miljoen euro aan de Serie A-club.

De weg voor een vertrek van Ibrahim Sangaré lijkt nu open te liggen, maar vooralsnog werd alleen Nottingham Forrest concreet voor de Ivoriaan. Dat bod was echter veel te laag, want met 25 miljoen euro was Earnest Stewart niet tevreden. Ook Aster Vranckx staat nog altijd op de wensenlijst, maar zoals eerder gemeld is dat alleen van toepassing als Sangaré definitief vertrekt.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers