Ono heet landgenoot Ueda welkom in schitterende video: "Ayase, het is tijd om herinneringen te maken"

Het was al een tijdje bekend, maar Feyenoord heeft donderdagmiddag de komst van Ayase Ueda wereldkundig gemaakt. De Japanner komt voor een vast bedrag van negen miljoen euro van Cercle Brugge en tekent een contract tot medio 2028.

Shinji Ono speelde tussen 2006 en 2011 voor de Rotterdammers en is onderdeel van de schitterende aankondigingsvideo. Hij vertelt zijn landgenoot alvast wat er op hem te wachten staat. "Je gaat spelen bij Feyenoord. Een grote club met een prachtige geschiedenis. Ik heb ook magische momenten beleef in Rotterdam, het winnen van de Europacup in 2002 in het bijzonder", begint Ono.

"De Kuip is een fantastisch stadion, waar ik speelde samen met geweldige teamgenoten. De supporters gaven mij zoveel waardering en respect. Zij sloten mij voor altijd in hun hart. Als je alles geeft voor de club zullen zij je omarmen en je onvoorwaardelijke steun geven. Nu is het jouw beurt om het Feyenoord-shirt te dragen en de mensen trots te maken. Ayase, het is tijd om herinneringen te maken. Welkom bij Feyenoord en veel succes!", besluit hij.