Overmars werkt mee aan tuchtredelijk onderzoek

Marc Overmars werkt mee aan het tuchtredelijk onderzoek dat naar aanleiding van zijn grensoverschrijdende gedrag bij Ajax werd opgezet. Dit laat zijn woordvoerder aan de NOS weten. Het onderzoek wordt gevoerd door het Instituut Sportrechtspraak (ISR).

Het bleef lang stil rond het onderzoek naar Overmars, zo leek het alsof hij uit zicht was verdwenen. Zijn woordvoerder laat nu weten dat Overmars meewerkt aan het onderzoek. Het is bijna één jaar geleden dat de technisch directeur vertrok bij Ajax. Overmars is nu werkzaam als technisch directeur van Royal Antwerp FC. De NOS schrijft dat het onderzoek naar hem in vollle gang is. ‘Niet in de laatste plaats komt dat door de medewerking van de hoofdpersoon en Ajax.’

Terugkeer bij Ajax?

Overmars verliet Ajax via de achterdeur en wordt gemist door een groot deel van de aanhang van de club. Sinds zijn vertrek ging het ineens een stuk minder met Ajax en wordt er nog altijd gezocht naar een vervanger. Keje Molenaar, oud-speler van de club, bevond dat Overmars op termijn kan terugkeren bij Ajax.

Feyenoord-doelman vertrekt