'Feyenoord signaleert topkandidaat voor linksbuitenpositie in ligue 1'

Feyenoord heeft Farès Chaïbi op het oog om de nieuwe linksbuiten van de Rotterdammers te worden. De clubleiding van Feyenoord is onder de indruk geraakt van de twintigjarige Algerijn en zal komende weken proberen hem over te nemen van Toulouse, zo meldt 1908.

Geen makkelijk target

Feyenoord gaat er van uit dat de komst van Chaïbi geen abc'tje zal worden. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde 1908 zijn de mogelijkheden voor zijn handtekening zeker niet kansloos. De eerste contacten zijn dan ook gelegd. De Rotterdammers zijn echter niet de enige, daar clubs als Eintracht Frankfurt dit ook hebben gedaan. Chaïbi is bij de selectie van Algerije ploeggenoot van Ramiz Zerrouki, die eerder deze zomer een transfer naar Feyenoord maakte.

Tien miljoen euro

Algerijns international Chaïbi komt momenteel uit voor het Franse Toulouse waar hij tot medio 2025 onder contract staat. Hij speelde dit seizoen in totaal 41 wedstrijden, waarin hij 8 keer scoorde en 7 assists gaf. Volgens Transfermarkt vertegenwoordigt hij een marktwaarde van tien miljoen euro.