Publiekslieveling baalt na duel in De Kuip: "Verreweg mijn slechtste duel voor Feyenoord"

Hij is in een mum van tijd een publiekslieveling geworden in Rotterdam. Mats Wieffer speelt sinds de jaarwisseling bijna alles bij Feyenoord en ontwikkelt zich ook snel. De 23-jarige middenvelder werd zelfs al opgenomen in de voorselectie van het Nederlands Elftal. Dit weekend liet hij echter niet zien daar thuis te horen en dat vond hij zelf ook.

Feyenoord kwam in de eigen Kuip nog met 0-1 achter tegen FC Volendam. Zoals wel vaker dit seizoen knokten de Rotterdammers zich terug in het duel en, aan de hand van Santiago Giménez, werd er met 2-1 gewonnen van 'het andere Oranje'. Wieffer was zich na afloop bewust van zijn matige spel. "Ik denk dat dit verrweg mijn slechtste wedstrijd voor Feyenoord was. Ik was al niet goed en dan maak ik ook nog een fout waardoor het bijna 2-2 wordt. Gelukkig ging die bal er niet in."

Krakers

"We halen bijna altijd een resultaat, of we nou goed spelen of niet", stelt Wieffer tegenover ESPN. "Dat is een kwaliteit. Er staan twee hele leuke wedstrijden aan waarin het er echt om gaat. Ik heb er zin in." Komende donderdag nemen de Rotterdammers het op tegen Shakhtar Donetsk in de Europa League en daarna staat kraker tegen Ajax op het programma.