Bijlow over interesse van Manchester United: "Uit respect voor Feyenoord wil ik niet over andere clubs praten"

Justin Bijlow werd in verband gebracht met Manchester United, maar stond in het oefenduel tegen Club Brugge als aanvoerder 45 minuten onder de lat bij Feyenoord. Na afloop van het gewonnen oefenduel wordt hem gevraagd naar zijn wensen en daar antwoord de doelman uitgebreid op.

In gesprek met ESPN komt de vraag aan bod waar zijn toekomst ligt. "We gaan het zien, maar mijn focus ligt nu gewoon bij Feyenoord en dat wil ik ook blijven doen zolang ik hier speel", zegt hij. Als hem gevraagd wordt naar de geruchten rondom een overstap naar Manchester United, verschijnt een glimlach. "Uit respect voor Feyenoord wil ik niet over andere clubs praten", klinkt het.

Het lukt verslaggever Sinclair Bischop niet om iets los te krijgen bij de sluitpost, ook niet als hij vraagt of er sprake is van teleurstelling. "Ik speel nu bij Feyenoord, focus mij daarop en we zien wel wat er gaat gebeuren." Over een mogelijke overstap geeft hij iets meer prijs. "Ik heb altijd gezegd dat ik het hoogst haalbare wil halen en ik denk dat ik ook ooit de stap ga maken. Als dat niet dit jaar is, komt er altijd weer een nieuwe tijd. Voor nu focus ik mij op Feyenoord en daar wil ik het bij laten", besluit hij.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers